2021 септември

РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ – ФИНАЛНА ЛИСТА – ВТОР УПИСЕН РОК 2021 Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Подолу може да го преземете официјалниот документ: Решение за прием на студенти од трет уписен рок за прв циклус 2021/2022 година. На сите примени кандидати им посакуваме успешно студирање на нашиот факултет! ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ
Прв академски час за новите студенти

Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје! Ве известуваме со големо задоволство дека првиот академски час за новите студенти – бруцоши, ќе се одржи со физичко пристуство на 01.10.2021 (петок) со почеток во 11 часот во спортската сала Македонски Херои. Ве молиме сите заедно да ги почитуваме протоколите за CoVid – задолжително носење

Оглас за плаќање на половина школарина за студентите со еден родител

Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, На документот подолу може да го прегледате Огласот за плаќање на половина школарина на уписнината за прв циклус студии за студентите чие родителско право го врши само еден родител. >>ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ – ОГЛАС<< Ве молиме вашите информации испратете ги на меил адреса кај Вон.проф.д-р Борче

Резултати од испитот по Педагогија одржан на 13.09.2021

Резултати од испитот по Педагогија одржан на 13.09.2021 Ред. бр. Бр.на индекс Оценка 1. 6698 8 2. 6626 7 3. 6594 7 4. 6603 6 5. 6320 6   Оценка може да се земе во Среда 22.09.2021 во 10.00 часот, на Филозофскиот факултет кај проф. д-р Лена Дамовска

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СО ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 2021/2022 (ВТОР УПИСЕН РОК)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СО ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ (СРЕДЕН УСПЕХ) ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 (ВТОР УПИСЕН РОК) Ред.бр. ИД Студ.Програма Успех Матура/Стручни пр. Вкупно 1 92945 АСФЗО17 49,02 27,85 76,87 2 93070 АСФЗО17 39,72 32,00 71,72 3 93100 АСФЗО17 45,69 35,00 80,69 4 93220 АСФЗО17 51,53 28,47 80,00 5 93226 АСФЗО17 40,41 32,56 72,97 6 93259 СССТ-ОДБ17

Онлајн Семинар 23.09.21 – ПЕДАГОШКО, ПСИХОЛОШКИ И СОЦИОЛОШКИ КОМПОНЕНТИ ВО ТАНДЕМ НАСТАВАТА

Почитувани,   Центарот за професионален развој и стручно усовршување на наставниците по физичко и здравствено образование при Факултетот за физичко образование спорт и здравје- Скопје, во наредниот период (во континуитет) ќе реализира On-line семинари на тема: “Предизвици и перспектива во наставата по физичко образование: Професионален развој и стручно усовршување на тандем наставниците“.   Целта на овие етапни

ЗАПИШУВАЊЕ НА ПРИМЕНИТЕ СТУДЕНТИ ВО ВТОР УПИСЕН РОК – I ЦИКЛУС 2021/2022

Примените кандидати се запишуваат на 27.9.2021 година од 09:00 – 15:00ч. При запишувањето, примените кандидати поднесуваат: 1. индекс, студентска легитимација и пријавни листови 2. три фотографии (две фотографии со димензии 3,5х4,5 и една со димензии 2х3) 3. потврда за уплатени 750 денари за информативни, информатички, културни и спортски активности на студентите на Универзитетот „Св. Кирил

СООПШТЕНИЕ ЗА ДОКТОРСКИ СТУДИИ 2021/2022 СООПШТЕНИЕ за начинот на пријавување и запишување на кандидатите на трет циклус студии – докторски студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје во академската 2021/2022 година Кандидатите се пријавуваат електронски, со испраќање на електронска порака (e-mail) истовремено на две електронски адреси: електронска адреса на Универзитетската школа за докторски студии: skola_za_ds@ukim.edu.mk
Запишување на примените студенти во прв уписен рок – I циклус 2021/2022

Примените кандидати се запишуваат на 10 и 13.9.2021 година При запишувањето, примените кандидати поднесуваат: 1. индекс, студентска легитимација и пријавни листови 2. три фотографии (две фотографии со димензии 3,5х4,5 и една со димензии 2х3) 3. потврда за уплатени 750 денари за информативни, информатички, културни и спортски активности на студентите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

Решение за прием на студенти – финална листа – прв уписен рок 2021 Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Подолу може да го преземете официјалниот документ: Решение за прием на студенти од прв уписен рок 2021/2022 година. На сите примени кандидати им посакуваме успешно студирање на нашиот факултет! ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ