ЕРАЗМУС+

Еразмус+ Макфит Видео презентација

Видео презентација за Erasmus+ Макфит програмата спонзорирана од Ерасмус:  

Презентирани придобивките од проектот „Тандем наставници“

Подобрување на квалитетот на физичкото образование на ниво на основното образование и презентирање на неговата важност и значење за здравјето и доброто на генерациите кои доаѓаат, беше денешната тема на настанот кој беше во организација на ФФОСЗ, а се одржа во Скопје Проектот насловен како „ТАНДЕМ НАСТАВНИЦИ“, во кој на часот по физичко и здравствено образование

ЕРАЗМУС+ Конкурс – 2019/2020 АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ И НАСТАВЕН КАДАР за академската 2019/2020 година Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ K103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за студенти и наставен кадар за студиски престој на високообразовните институции во ЕУ. За размена на додипломско ниво, право на пријавување имаат само