Научна конференција RPESH

5th Scientific conference – RPESH2022 RPESH2022: 5TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE IN PHYSICAL EDUCATION, SPORT AND HEALTH, 20 APRIL, SKOPJE, REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA Announcement letterDetailed invitation and curriculumTemplate for paper RPESH2022: 5TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE IN PHYSICAL EDUCATION, SPORT AND HEALTH, 20 APRIL, SKOPJE, REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA TOPIC: "Educational revolution - a healthy nation" Dears, On behalf of the
Материјали од онлајн семинарот одржан на 24.09.2020 Ви благодариме што бевте дел од онлајн семинарот одржан на 24.09.2020. Кликнете подолу на некое од копчињата за да ги преземете материјалите кои се користеа на семинарот. Методи за оценување - Гонтарев СерјожаМоторички развој - Вуксановиќ ВладимирЗдрава храна - Шукова ДаниелаНастава во услови на CoVid19 - Алиу Мустафа
Онлајн Семинар 24.09.20 Ве покануваме на онлајн семинар кој ќе се одржи на платформата Zoom на тема: Физичкото образование  – Клучна компонента за квалитетна одделенска настава Агендата, како и деталите за поврзување на Zoom можете да ги преземете со клик на копчето подолу. Ви благодариме и ве очекуваме! ПРЕЗЕМЕТЕ АГЕНДА
ЛИНК ЗА СЛЕДЕЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈА

Почитувани посетители, Активен е линкот за следење на конференцијата RPESH 2020. Како избрана платформа ќе се користи Zoom. Кликнете на следниот линк за да се приклучите на конференцијата: Join our Cloud HD Video Meeting now Време: 05 Јуни, 2020 во 09:30 (UTC/GMT +2) Доколку сакате рачно да се приклучите на конференцијата, внесете ги следните генералии

Конечен програм за конференцијата

КЛИКНЕТЕ НА ЛИНКОТ ЗА ДА ЈА ПРЕЗЕМЕТЕ КОНЕЧНАТА АГЕНДА ЗА НАУЧНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА  

Упатство за пишување на труд за виртуелна конференција RPESH2020

Почитувани, Кликнете на линкот подолу за да го преземете документот кој претставува упатство за пишување на труд за виртуелна конференција RPESH2020. ЛИНК ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ

Информации за 4та виртуелна конференција

4та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА ВИРТУЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ФИЗИЧКОTO ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТОТ и ЗДРАВЈЕТО – RPESH2020 04 – 05 ЈУНИ, СКОПЈЕ, РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА   >>> Кликнете тука за да ја преземете брошурата во PDF формат <<<   INTERNATIONAL CONFERENCE BOARD Prof. Dr. Lence ALEKSOVSKA VELICKOVSKA, Faculty of Physical Education, Sport and Health, University in Skopje, Macedonia Prof. Dr. Ivan ANASTASOVSKI,