ФФОСЗ

Резултати од испитите Баскет 3 на 3 и Мини баскет

СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ МИНИ – БАСКЕТ 1. 6272 2. 6771 3. 6105 4. 5995 5. 6809 6. 6257 7. 6726 8. 6723 9. 6790 10. 6369 11. 6844 12. 6742 13. 6796 СТУДЕНТИТИТЕ КОЈ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ МИНИ – БАСКЕТ, ТРЕБА ДА ГИ ДОСТАВАТ СВОЈТЕ ИНДЕКСИ НА

Отворен ден на ФФОСЗ – Јуни 2021 – УПИСИ Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, На 1-ви Јуни 2021 беше одржан Отворен ден на ФФОСЗ - за сите заинтересирани студенти на факултетот - преку онлајн платформата Zoom. На видеото погоре, може да дознаете повеќе информации за организацијата и функционирањето на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, како и
Конкурс за упис 2021/2022 за I, II и III циклус студии Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Со кликнување на некои од линковите подолу можете да ги преземете документите - конкурсите кои се однесуваат на престојните уписи за 2021/2022 година за сите три циклуси на студии. Сите конкурси се објавени и на веб страната на УКИМ. Потребните документи, како и информации
Термини за втора (јунска) испитна сесија – 2021г.

Пријавување на испити е овозможено до 03.06.2021   ТЕРМИНИ ЗА  ВТОРА (ЈУНСКА)  ИСПИТНА  СЕСИЈА – 2021 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура  03.06.2021 ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР Кинезиолошка антропологија 15.06.2021 ВО 9 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР Пливање со ватерполо 31.05.2021 ВО 10 ЧАСОТ БАЗЕН КАРПОШ Антропомоторика  09.06.2021 ВО 9 ЧАСОТ КОМБИНИРАНО Спортска гимнастика  07.06.11

ДИНАМИКА НА АКТИВНОСТИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА 2020/2021г.

НАСТАВАТА ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР (ПАРЕН) ЗАПОЧНУВА НА 102.2021 ГОДИНА КОМБИНИРАНО (ON – LINE И ВО АМФИТЕАТАР И САЛА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ) ПРИЈАВИТЕ ОД РЕАЛИЗИРАНАТА ПРВА ИСПИТНА СЕСИЈА (ЈАНУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА )ТРЕБА ДА СЕ ПРЕДАДАТ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ   ПРАШАЊА НАЈДОЦНА ДО 28.02.2021 ГОДИНА УПИСОТ НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР З A УЧЕБНАТА 2020 /2021 ГОДИНА ЌЕ

Резултати од одржаниот испит во казнената сесија, 20. Април 2021г.

ПОЛОЖИЛЕ: Скијање 1 5896 3238 Скијање 2 5997 6058 Фудбал 6851 Предметен настравник: Проф. Д-р Небојша Марковски

Докторска дисертација – Нертила Кусари

Кликнете на линкот подолу за да ја прегледате докторската дисертација. ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ

Полагање по предметите Одбоја и одбојка на песок

Испитот по предметите Одбојка и Одбојка на песок ќе се одржат на ден 15.04.2021 (четврток) со физичко присуство во следните термини: Одбојка на песок: 09:00ч Одбојка: 10:00ч Носење на маска, одржување на дистанца и следење на протоколите за CoVid се задолжителни!

Анкета за iKnow систем

Почитувани студенти, Со цел да се добие информација за постоечката состојба и функционалност на системот за студентски сервиси iKnow, Универзитетот донесе одлука да се спроведе анкета за капацитетите на единиците (технички и човечки) за негово користење и потребите за нови функционалности, апликации и системи кои што интегрирано треба да функционираат со iKnow системот. Ве молиме

Термини за казнена испитна сесија

НАЧИНОТ НА РЕАЛИЗАЦИЈА СЕ ДОГОВАРА СО СЕКОЈ ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК ПРЕКУ ПРЕСТАВНИЦИТЕ НА СТУДЕНТИТЕ!   ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИ ЗА ПРОДОЛЖЕНАТА ЈАНУАРСКА (КАЗНЕНА) ИСПИТНА СЕСИЈА ПОЧНУВА НА 05.04.2021 ГОДИНА ДО 09.04.2021 ГОДИНА, ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.   ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: ИНДЕКС, ПРИЈАВА И УПЛАТНИЦА (1000 ДЕНАРИ)   ТЕРМИНИ ЗА ПРОДОЛЖЕНА ЈАНУАРСКА ИСПИТНА  СЕСИЈА – 2021