Втор уписен рок за прв циклус – 2022Почитувани идни студенти,

Овозможена е регистрацијата на онлајн сервисот https://www.upisi.ukim.mk/ за Втор уписен рок за прв циклус.

Ве потсетуваме дека е задолжително да се донесат оригиналните документи со физичко присуство во просториите на студентската служба на факултетот. Аплицирање на онлајн сервисот www.upisi.ukim.mk е задолжително, но потребно е и физички да се донесат документите (во оригинална форма).

Термини за предавање на документите се 15.09.2022 и 16.09.2022 до 15:00

За дополнителни информации кои документи ви се потребни, следете го овој линк: https://ffosz.ukim.edu.mk/nasoki-za-upis-na-iknow-prv-ciklus-2022/