Онлајн Семинар 24.09.20Ве покануваме на онлајн семинар кој ќе се одржи на платформата Zoom на тема:

Физичкото образование  – Клучна компонента за квалитетна одделенска настава

Агендата, како и деталите за поврзување на Zoom можете да ги преземете со клик на копчето подолу.

Ви благодариме и ве очекуваме!