ФФОСЗ

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ВО СТУДИСКАТА 2022/2023 год. ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР

Почитувани студенти, Во прилог може да го видите распоредот на предавања и вежби во студиската 2022/2023 година за летниот семестар. Преземи распоред.

Испит Педагогија

Почитувани студенти, Испитот по предметот Педагогија ќе биде преместен од 08.02.2023 на 09.02.2023 година (четврток) во 10:00 часот во амфитеатар на Факултетот.

ВТОР УПИСЕН РОК ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ – 2023

Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Потсетување до заинтересираните студенти дека е отворен Вториот уписен рок за втор циклус до 17.02.2023 година, ве молиме вашите

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ НА IKNOW ЗА ЈАНУАРСКА СЕСИЈА

Почитувани студенти, Ве потсетуваме навремено да извршите пријавување на испитите на iKnow (краен рок за пријавување е: 16.01.2023). Ве молиме пријавете ги сите испити кои ќе ви се појават во листата на

ТЕРМИНИ ЗА ПРВА (ЈАНУАРСКO-ФЕБРУАРСКА) ИСПИТНА СЕСИЈА 2023 ГОДИНА

ТЕРМИНИ ЗА ПРВА (ЈАНУАРСКO-ФЕБРУАРСКА)  ИСПИТНА СЕСИЈА – 2023 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура 16.01.2023 РЕДОВНИ ВО 10 ЧАСОТ 17.01.2023 ВОНРЕДНИ ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР Кинезиолошка антропологија

ОДЛУКА ОД ГЛАСАЊЕТО ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СОБРАНИЕ – 2022

Почитувани студенти, Во прилог ја прикачуваме одлуката со која се констатира изборот на претседател и членови на Факултетското студентско собрание на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во Скопје.

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС, ВТОР УПИСЕН РОК 2022-2023

Почитувани студенти, Во прилог ги прикачуваме прелиминарните листи за трет циклус во вториот уписен рок 2022/23. На следниот линк може да ја преземете листата на примени кандидати кои се пријавија

УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ ЛИГИ – РЕЗУЛТАТИ

Во текот на оваа недела, се изиграа редовните кола во мал фудбал, кошарка, ракомет и одбојка. Во продолжение се резултатите од одиграните натпревари. ПОНЕДЕЛНИК 19.12.2022 г. Се играа натпревари воМал

РЕЗУЛТАТИ ОД УНИВЕРЗИТЕТСКИ СПОРТСКИ НАТПРЕВАРИ ОД ИЗМИНАТАТА СЕДМИЦА

Изминатата беа одиграни натпреварите во машка и женска конкуренција во спортовите фудбал, кошарка и ракомет. Студентите натпреварувачи одиграа фер и коректни натпревари кои беа интересни за присутните гледачи. Сите натпревари