Оглас за плаќање на половина школарина за студентите со еден родител

  • Home
  • Македонски
  • Оглас за плаќање на половина школарина за студентите со еден родител


Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

На документот подолу може да го прегледате Огласот за плаќање на половина школарина на уписнината за прв циклус студии за студентите чие родителско право го врши само еден родител.

>>ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ – ОГЛАС<<

Ве молиме вашите информации испратете ги на меил адреса кај Вон.проф.д-р Борче Даскаловски: borodaskalovski@yahoo.com

 

Со почит,

Комисија во состав:

Вон.проф.д-р Борче Даскаловски – e-mail borodaskalovski@yahoo.com

Ред.проф.д-р Гино Стрезовски

Ред.проф.д-р Георги Георгиев