РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ – ФИНАЛНА ЛИСТА – ВТОР УПИСЕН РОК 2021 Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Подолу може да го преземете официјалниот документ: Решение за прием на студенти од трет уписен рок за прв циклус 2021/2022 година. На сите примени кандидати им посакуваме успешно студирање на нашиот факултет! ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ