2021 октомври

Листа на изборни предмети за насока ФЗО и за насока СПОРТ

Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Во листата подолу се издвоени изборните предмети за насока ФЗО (четиригодишни студии) и за насока СПОРТ (тригодишни студии) за зимски семестар во учебната 2021/2022 година. Во iKnow направете запишување на изборните предмети согласно со семестарот кој сега го запишувате. ФЗО: ———————————————— Прв семестар: Мал фудбал

НОВИ ТАТАМИ ВО ПРЕСРЕТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЈУДО

Во пресрет на Светскиот ден на Јудо, Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во Скопје, обезбеди нови татами за наставата по Јудо за студентите.  

Промена на термини за трета (казнена) испитна сесија – Ноември 2021 ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИ ЗА ПРОДОЛЖЕНАТА ТРЕТА  (КАЗНЕНА) ИСПИТНА СЕСИЈА ПОЧНУВА НА 25.10.2021 ГОДИНА ДО 29.10.2021 ГОДИНА, ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА. ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: ИНДЕКС, ПРИЈАВА И УПЛАТНИЦА (1000 ДЕНАРИ). КИНЕЗИТЕРАПИЈА Е ПРЕМЕСТЕН НА 09.11.2021 ГОДИНА БОРЕЧКИ СПОРТОВИ 1 Е ПРЕМЕСТЕН НА 10.11.2021 ГОДИНА  >> КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ РАСПОРЕДОТ ЗА КАЗНЕНАТА СЕСИЈА <<
Предавања по предметот Анатомија кај проф. д-р. Аце Додевски

Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Предметот Анатомија кај проф. д-р. Аце Додевски ќе се одржува секој петок од 16:00 – 17:30ч со ОНЛАЈН присуство на платформата Zoom. Предметот го слушаат сите студенти кои се запишани во прва година. За да се приклучите на предавањето, кликнете на следниот линк: https://zoom.us/j/96037154871 Лозинката (password)