Промена на термини за трета (казнена) испитна сесија – Ноември 2021

  • Home
  • Македонски
  • Промена на термини за трета (казнена) испитна сесија – Ноември 2021


ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИ ЗА ПРОДОЛЖЕНАТА ТРЕТА  (КАЗНЕНА) ИСПИТНА СЕСИЈА ПОЧНУВА НА 25.10.2021 ГОДИНА ДО 29.10.2021 ГОДИНА, ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: ИНДЕКС, ПРИЈАВА И УПЛАТНИЦА (1000 ДЕНАРИ).

КИНЕЗИТЕРАПИЈА Е ПРЕМЕСТЕН НА 09.11.2021 ГОДИНА

БОРЕЧКИ СПОРТОВИ 1 Е ПРЕМЕСТЕН НА 10.11.2021 ГОДИНА 

>> КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ РАСПОРЕДОТ ЗА КАЗНЕНАТА СЕСИЈА <<