2021 ноември

Конкурс за трет циклус (втор уписен рок) 2021-2022 година и соопштение за кандидатите Почитувани кандидати за Трет циклус (втор уписен рок 2021-2022 г.) - докторски студии на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Ве молиме внимателно прегледајте го конкурсот за упис за вториот уписен рок за 2021-2022 г. како и соопштението кое се однесува на кандидатите за трет циклус студии. За сите дополнителни прашања ви стоиме на
Семинари за четврта година

Сабота 27.11.2021 година Дидактика на физичкото образование и спорт (on-line ) 08. – 11 часот Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/91222254538 Meeting ID: 912 2225 4538 Passcode: 192861 Боречки спортови – 2 ( физичко присуство ) 11-14 Теорија и методика на спортската рекреација (физичко присуство)15-18 часот   Недела 27.11.2021 година Кинезитерапија (on-line ) 08. – 11 часот

ЛИНКОВИ ЗА СЕМИНАРИ – ТРЕТА ГОДИНА

Боречки 1 Join Zoom Meeting: https://zoom.us/j/91242074437 Meeting ID: 912 4207 4437 Passcode: 048768 Термин: Сабота 20.11.2021 – 15:00ч Теорија и методика на спортскиот тренинг Zoom-Meeting: https://us04web.zoom.us/j/78576792302?pwd=Z1RJU3JDNnFRVmpEVmZTZTBocU5IZz09 Meeting-ID: 785 7679 2302 Passcode: B8cbN7 Термин: Недела 21.11.2021 – 16:00ч Медицина на спорт Join Zoom Meeting: https://us04web.zoom.us/j/74702923259?pwd=aFA2Qkp6TXBCdjRLclpyajVRTFU2UT09 Meeting ID: 747 0292 3259 Passcode: pr1idF Термин: Недела 21.11.2021 –

Одржување на испитите Скијање 1 и Скијање 2

Испитите по предметите Скијање 1 и Скијање 2 ќе се одржат со физичко присуство на ден 19.11.2021 во 10:00ч

ЛИНКОВИ ЗА ONLINE СЕМИНАРИ – ВТОР ДЕЛ

Методологија со статистика Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/9337349498?pwd=RHB2UThhaGxPRTVNZktrS2JLK2ltUT09 Meeting ID: 933 734 9498 Passcode: 12345 Физиологија Topic: Icko Gjorgoski’s Zoom Meeting Time: Nov 13, 2021 03:08 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/3493240911?pwd=TnRYV1Z6eWxqNkRhMnJLZTE4Y2tLdz09 Meeting ID: 349 324 0911 Passcode: 2310960 Педагогија Topic: ФФОСЗ’s Pedagogija – seminar za vonredni studenti Time: Nov 13, 2021 04:00 PM Sarajevo, Skopje,

Одложен испит по Скијање 1 и Скијање 2

Ве известуваме дека испитот по предметите Скијање 1 и Скијање 2 е одложен. Дополнително ќе биде објавено соопштение со новиот термин за полагање на испитот.

ПРЕДМЕТИ И СЕМИНАРИ КОИ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО НА СТУДЕНТИТЕ

Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Во прилог е листата на предмети со датуми кои ќе се одржат со физичко присуство на студентите: Престојниот семинар по предметот Кинезиолошка антропологија ќе се одржи во Сабота, 06.11.2021 во 16:00 со физичко присуство во Амфитеатарот на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Престојниот

ЛИНКОВИ ЗА ONLINE ZOOM ПРЕДАВАЊА И СЕМИНАРИ – ЗА СТУДЕНТИ

Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Во прилог е листата на предмети со соодветните линкови за приклучување на онлајн платформата Zoom. ———————————————— Престојниот семинар по предметот Антропомоторика ќе се одржи во Сабота, 06.11.2021 во 08:30 на онлајн платформата Zoom. Прво е потребно да се пријавите за семинарот со кликнување на следниот линк: