ЛИНКОВИ ЗА ONLINE ZOOM ПРЕДАВАЊА И СЕМИНАРИ – ЗА СТУДЕНТИ

  • Home
  • Македонски
  • ЛИНКОВИ ЗА ONLINE ZOOM ПРЕДАВАЊА И СЕМИНАРИ – ЗА СТУДЕНТИ


Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

Во прилог е листата на предмети со соодветните линкови за приклучување на онлајн платформата Zoom.

————————————————

Престојниот семинар по предметот Антропомоторика ќе се одржи во Сабота, 06.11.2021 во 08:30 на онлајн платформата Zoom.

Прво е потребно да се пријавите за семинарот со кликнување на следниот линк:

shorturl.at/eimxT

Потоа, на денот на семинарот, за да се приклучите, кликнете на линкот подолу (во 08:30ч во Сабота):

https://us02web.zoom.us/j/88071981254

Meeting ID: 880 7198 1254

Passcode (лозинка за приклучување): 123456)

————————————————

Престојниот семинар по предметот Спортска Гимнастика ќе се одржи во Сабота, 06.11.2021 во 11:00 на онлајн платформата Zoom.

За да се приклучите, кликнете на линкот подолу (во 11:00ч во Сабота):

https://zoom.us/j/96461620820

Meeting ID: 964 6162 0820

————————————————

Престојниот семинар по предметот Пливање со ватерполо ќе се одржи во Недела, 07.11.2021 во 18:00 на онлајн платформата Zoom.

За да се приклучите, кликнете на линкот подолу (во 18:00ч во Недела):

Meeting ID: 964 612 4374
Passcode (лозинка за приклучување): 986179
————————————————

Престојниот семинар по предметот Фитнес и бодибилдинг ќе се одржи во Сабота, 05.12.2021 (Декември) во 16:45ч на онлајн платформата Zoom.

Прво е потребно да се пријавите за семинарот со кликнување на следниот линк:

shorturl.at/eimxT

Потоа, на денот на семинарот, за да се приклучите, кликнете на линкот подолу (во 16:45ч во Сабота 05.12.2021, во Декември):

https://us02web.zoom.us/j/88071981254

Meeting ID: 880 7198 1254

Passcode (лозинка за приклучување): 123456