Конкурс за трет циклус (втор уписен рок) 2021-2022 година и соопштение за кандидатите

  • Home
  • Македонски
  • Конкурс за трет циклус (втор уписен рок) 2021-2022 година и соопштение за кандидатите


Почитувани кандидати за Трет циклус (втор уписен рок 2021-2022 г.) – докторски студии на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

Ве молиме внимателно прегледајте го конкурсот за упис за вториот уписен рок за 2021-2022 г. како и соопштението кое се однесува на кандидатите за трет циклус студии.

За сите дополнителни прашања ви стоиме на располагање.