Семинари за четврта годинаСабота 27.11.2021 година

 1. Дидактика на физичкото образование и спорт (on-line ) 08. – 11 часот Join Zoom Meeting
  https://zoom.us/j/91222254538
  Meeting ID: 912 2225 4538
  Passcode: 192861
 2. Боречки спортови – 2 ( физичко присуство ) 11-14
 3. Теорија и методика на спортската рекреација (физичко присуство)15-18 часот

 

Недела 27.11.2021 година

 1. Кинезитерапија (on-line ) 08. – 11 часот Join Zoom Meeting
  https://zoom.us/j/98003462744
  Meeting ID: 980 0346 2744
  Passcode: 388847
 2. Кошарка ( физичко присуство ) 11-14 часот
 3. Одбојка (физичко присуство)15-18 часот