ЛИНКОВИ ЗА СЕМИНАРИ – ТРЕТА ГОДИНАБоречки 1

Join Zoom Meeting:

https://zoom.us/j/91242074437

Meeting ID: 912 4207 4437

Passcode: 048768

Термин: Сабота 20.11.2021 – 15:00ч

Теорија и методика на спортскиот тренинг

Zoom-Meeting:

https://us04web.zoom.us/j/78576792302?pwd=Z1RJU3JDNnFRVmpEVmZTZTBocU5IZz09

Meeting-ID: 785 7679 2302

Passcode: B8cbN7

Термин: Недела 21.11.2021 – 16:00ч

Медицина на спорт

Join Zoom Meeting:

https://us04web.zoom.us/j/74702923259?pwd=aFA2Qkp6TXBCdjRLclpyajVRTFU2UT09

Meeting ID: 747 0292 3259

Passcode: pr1idF

Термин: Недела 21.11.2021 – 08:00ч

Фудбал – физичко присуство

Ракомет – физичко присуство

Психологија – физичко присуство

Логорување – физичко присуство