НОВИ ТАТАМИ ВО ПРЕСРЕТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЈУДО

Во пресрет на Светскиот ден на Јудо, Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во Скопје, обезбеди нови татами за наставата по Јудо за студентите.