2021 октомври 01

ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС – ИМПРЕСИИ И СЛИКИ Во спортската сала Македонски Херои беа доделувани индекси со почитување на препораките. Првиот индекс го додели Деканката Ленче Алексовска - Величковска. Беше доделена и плакета на најдобриот студент на ФФОСЗ Николина Мартиновска, како и плакета за Животно дело на проф. д-р Милан Наумовски. Индекси доделија и Продеканите Борче Даскаловски и Андријана Зафировска како и истакнати
ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАПИШУВАЊЕ НА СЕМЕСТАР И ПРЕДМЕТИ ВО IKNOW

Почитувани студенти,   Би сакале да ве потсетиме дека сите студенти имаат обврска да го запишат електронски новиот семестар и да ги внесат предметите за да избегнат казна за закаснето запишување.   Доколку имате потешкотии, на следниот линк може да најдете упатство како тоа лесно може да се направи: https://ffosz.ukim.edu.mk/wp-content/uploads/2020/10/iknow-upatstvo_studenti.pdf   Доколку сте студенти –

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2021-22 ГОДИНА

>> КЛИКНИ ТУКА ЗА ДА ГО ПРЕГЛЕДАШ РАСПОРЕДОТ <<