2021 октомври 25

Промена на термини за трета (казнена) испитна сесија – Ноември 2021 ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИ ЗА ПРОДОЛЖЕНАТА ТРЕТА  (КАЗНЕНА) ИСПИТНА СЕСИЈА ПОЧНУВА НА 25.10.2021 ГОДИНА ДО 29.10.2021 ГОДИНА, ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА. ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: ИНДЕКС, ПРИЈАВА И УПЛАТНИЦА (1000 ДЕНАРИ). КИНЕЗИТЕРАПИЈА Е ПРЕМЕСТЕН НА 09.11.2021 ГОДИНА БОРЕЧКИ СПОРТОВИ 1 Е ПРЕМЕСТЕН НА 10.11.2021 ГОДИНА  >> КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ РАСПОРЕДОТ ЗА КАЗНЕНАТА СЕСИЈА <<