Предавања по предметот Анатомија кај проф. д-р. Аце Додевски

Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Предметот Анатомија кај проф. д-р. Аце Додевски ќе се одржува секој петок од 16:00 – 17:30ч со ОНЛАЈН присуство на платформата Zoom. Предметот го слушаат сите студенти кои се запишани во прва година. За да се приклучите на предавањето, кликнете на следниот линк: https://zoom.us/j/96037154871 Лозинката (password)