Прв час по предметите Гимнастика и Историја на физичка култура

Почитувани студенти, Ве известуваме дека првиот час по предметите Гимнастика и Историја на физичка култура ќе се одвива на следниот начин: Гимнастика: 07.10.2021 во 10:00 часот со онлајн пристуство на платформата Zoom. Одговорен професор: проф. д-р. Катерина Спасовска. За да се приклучите на часот преку Zoom, кликнете на следниот линк: https://zoom.us/j/97862128126 Историја на физичка култура: