Прв час по предметите Гимнастика и Историја на физичка култура

  • Home
  • Македонски
  • Прв час по предметите Гимнастика и Историја на физичка култура


Почитувани студенти,

Ве известуваме дека првиот час по предметите Гимнастика и Историја на физичка култура ќе се одвива на следниот начин:

  • Гимнастика: 07.10.2021 во 10:00 часот со онлајн пристуство на платформата Zoom. Одговорен професор: проф. д-р. Катерина Спасовска. За да се приклучите на часот преку Zoom, кликнете на следниот линк: https://zoom.us/j/97862128126
  • Историја на физичка култура: 07.10.2021 во 14:00 часот со физичко присуство во Амфитеатарот на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје.

На часовите ќе биде дискутирано и за: избор на Претседател на година (ваш колега – студент) за полесна комуникација помеѓу Факултетот и студентите.

За сите дополнителни информации околу предавањата, начинот на одржување (дали е со физичко или онлајн присуство), погледнете го ова соопштение: 
https://ffosz.ukim.edu.mk/raspored-na-predavana-i-vezhbi-za-zimskiot-semestar-2021-22-godina/
или контактирајте ги предметните професори за најпрецизна информација.