Предавања по предметот Анатомија кај проф. д-р. Аце Додевски

  • Home
  • Македонски
  • Предавања по предметот Анатомија кај проф. д-р. Аце Додевски


Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

Предметот Анатомија кај проф. д-р. Аце Додевски ќе се одржува секој петок од 16:00 – 17:30ч со ОНЛАЈН присуство на платформата Zoom.

Предметот го слушаат сите студенти кои се запишани во прва година.

За да се приклучите на предавањето, кликнете на следниот линк:

https://zoom.us/j/96037154871

Лозинката (password) за приклучување е: 887928

Првото предавање ќе се одржи утре (петок) на 15.10.2021г. во 16:00 – 17:30ч. Потоа, секој нареден петок во истиот термин ќе бидат одржувани предавањата по предметот Анатомија.

Ве очекуваме!