2021 септември 02

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 31.08.2021

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ФФОСЗ ОДРЖАН НА 31. 08. 2021 ГОДИНА БРОЈ НА ИНДЕКС КОЛ. 1 КОЛ. 2 6738 27   6822 27 27 6771 27 27     6809 – 27 6677 27 – 6749 –   6739   – 3217   – 6844   – 6600   – 6786

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СО ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 2021/2022 (ПРВ УПИСЕН РОК)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СО ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ (СРЕДЕН УСПЕХ) ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 (ПРВ УПИСЕН РОК)   Ред.бр. ИД Студ.Програма Успех Матура/Стручни пр. Вкупно 1 86875 АСФЗО17 48,46 24,99 73,45 2 87060 СССТ-АП17 32,17 30,99 63,17 3 87196 АСФЗО17 59,76 40,00 99,77 4 87447 АСФЗО17 53,49 23,13 76,62 5 87815 АСФЗО17 38,40 25,67 64,07 6 88002