РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 31.08.2021

  • Home
  • Македонски
  • РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА ОДРЖАН НА 31.08.2021


РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА

ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ФФОСЗ

ОДРЖАН НА 31. 08. 2021 ГОДИНА

БРОЈ НА ИНДЕКС КОЛ. 1 КОЛ. 2
6738 27  
6822 27 27
6771 27 27
   
6809 27
6677 27
6749  
6739  
3217  
6844  
6600  
6786  
6757  
6799  
6776  
6763  
6834  
6645
6769
6731
6737
6637
6832
6801
6734
6657
  • Студентите кои ги положиле првиот и вториот колоквиум на 02.09.2021 (четврток) да донесат индекс на Институт за анатомија за оценка од 10 до 130 часот.

Катедра за анатомија