Оглас за плаќање на половина школарина за студентите со еден родител

Почитувани студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, На документот подолу може да го прегледате Огласот за плаќање на половина школарина на уписнината за прв циклус студии за студентите чие родителско право го врши само еден родител. >>ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ – ОГЛАС<< Ве молиме вашите информации испратете ги на меил адреса кај Вон.проф.д-р Борче