ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СО ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 2021/2022 (ВТОР УПИСЕН РОК)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА СО ПОЕНИ ОД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ (СРЕДЕН УСПЕХ) ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 (ВТОР УПИСЕН РОК) Ред.бр. ИД Студ.Програма Успех Матура/Стручни пр. Вкупно 1 92945 АСФЗО17 49,02 27,85 76,87 2 93070 АСФЗО17 39,72 32,00 71,72 3 93100 АСФЗО17 45,69 35,00 80,69 4 93220 АСФЗО17 51,53 28,47 80,00 5 93226 АСФЗО17 40,41 32,56 72,97 6 93259 СССТ-ОДБ17