Прв академски час за новите студенти

Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје! Ве известуваме со големо задоволство дека првиот академски час за новите студенти – бруцоши, ќе се одржи со физичко пристуство на 01.10.2021 (петок) со почеток во 11 часот во спортската сала Македонски Херои. Ве молиме сите заедно да ги почитуваме протоколите за CoVid – задолжително носење