Решение за прием на студенти – финална листа – прв уписен рок 2021

  • Home
  • Македонски
  • Решение за прием на студенти – финална листа – прв уписен рок 2021


Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

Подолу може да го преземете официјалниот документ: Решение за прием на студенти од прв уписен рок 2021/2022 година.

На сите примени кандидати им посакуваме успешно студирање на нашиот факултет!