2022 септември 20

УСФМ – Меѓународен ден на Универзитетскиот спорт Денес на Факултетот за Физичко образование,спорт и здравје, во организација на Универзитетската спортска федерација на Македонија се одржа Конференција посветена на 20-ти Септември-Меѓународен ден на Универзитетскиот спорт прогласен од УНЕСКО.
Упис на зимски семестар

Почитувани студенти, Уписот на зимски семестар за студентите од втора, трета и четврта година е до 30.09.2022.

Резултати од испитот по Педагогија одржан на 06.09.2022

Положени студенти од испитот по Педагогија одржан на 06.09.2022 : Број на индекс Оценка 6723 10 6632 9 6582 6 6818 6 6728 6 Студентите за оценка може да дојдат