Трет уписен рок за прв циклус 2022/23

Почитувани идни студенти, На 28.09.2022 ќе биде овозможена регистрација на онлајн сервисот https://www.upisi.ukim.mk/ за Трет уписен рок за прв циклус. Ве потсетуваме дека е задолжително да се донесат оригиналните документи со