Прелиминарна листа на освоени поени од средното образование (2022/2023)

Почитувани идни студенти, Во прилог е прелиминарната листа на освоени поени од средното образование за учебната 2022/2023. Да напоменеме дека сите кандидати се примени, а конечната листа ќе биде дополнително истакната. Ре.бр. Број на електронска пријава Избор Средни Матура Вкупно 1 96740 АСФЗО17 51,53 27,26 78,79 2 96862 АСФЗО17 60,00 30,21 90,21 3 96872 СССТ-КОН17