2022 август

НАСОКИ ЗА УПИС НА IKNOW ПРВ ЦИКЛУС 2022 Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, За да се регистрирате, кликнете на овој линк: https://upisi.ukim.mk. Потоа кликнете на копчето „Регистрирај се“ и следете ги чекорите. Ве молиме имајте на ум дека регистрацијата е задолжителна! Откога ќе ја завршите вашата регистрација, потребно е сите документи да ги прикачите скенирани во последниот
Отворен ден на универзитетот Св. Кирил и Методиј – 19.08.2022 Драги матуранти, наши идни студенти, ОТВОРЕН ДЕН на Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје, на 19 август 2022 во периодот 10-12 часот и 12-14 часот, со физичко присуство на секој од факултетите Ќе бидат презентирани студиските програми на факултетите, активностите на студентите, центрите за кариера. Запознајте ги одблиску професорите и студентите, прашајте сè што ве