Термини за трета испитна сесија (август) 2022

ТЕРМИНИ ЗА  ТРЕТА (СЕПТЕВРИСКА)  ИСПИТНА  СЕСИЈА – 2022 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура  22.08.2022 ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР Кинезиолошка антропологија 07.09.2022 ВО 9 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР Пливање со ватерполо 01.09.2022 ВО 10 ЧАСОТ БАЗЕН КАРПОШ Антропомоторика  16.09.2022 ВО 9 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР Спортска гимнастика  30.08.202211 ЧАСОТ СПОРТСКА САЛА Функционална анатомија  31.08.2022 ВО 9