Втор уписен рок за прв циклус – 2022

Почитувани идни студенти, Овозможена е регистрацијата на онлајн сервисот https://www.upisi.ukim.mk/ за Втор уписен рок за прв циклус. Ве потсетуваме дека е задолжително да се донесат оригиналните документи со физичко присуство во просториите на студентската служба на факултетот. Аплицирање на онлајн сервисот www.upisi.ukim.mk е задолжително, но потребно е и физички да се донесат документите (во оригинална форма).