2022 октомври

ТЕРМИНИ ЗА СЕМИНАРИ ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2022/23 ГОДИНА

ТЕРМИНИ ЗА СЕМИНАРИ ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЗА УЧЕБНАТА 2022/23 ГОДИНА Преземи документ НАСОКА – ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ   СЕМИНАРИ ЗА ВОНРЕДНИТЕ СТУДЕНТИ ЗА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ЗА

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ТЕОРИЈА ФУДБАЛ

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ТЕОРИЈА  ФУДБАЛ ПРОДОЛЖЕНА СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА ОДРЖАН НА   25.10.2022 Оценки ќе се даваат во четврток на 03.11.2022 во 10:00 часот.   ПОЛОЖИЛЕ: Р. Бр. Бр. на индекс

Прелиминарна листа на кандидати за упис на докторски студии прв уписен рок 2022/2023

Почитувани студенти, Во прилог е прелиминарната листа, кандидати за упис на докторски студии – прв уписен рок 2022/2023 година. Преземи документ

Соопштение за упис на насока во насока

Почитувани студенти, Сите оние кои завршиле на насока Спорт и сакаат да продолжат на насока Физичко и здравствено образование, и имаат поднесено молба, треба да дојдат да се запишат најдоцна

РАСПОРЕД ЗА ПРОДОЛЖЕНА (КАЗНЕНА) ИСПИТНА СЕСИЈА ОКТОМВРИ 2022

ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ЗАПОЧНУВА НА 12.10.2022 И ЌЕ ТРАЕ ДО 14.10.2022 ГОДИНА, А ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЗАПОЧНУВА ОД 17.10.2022 ГОДИНА И ЌЕ ТРАЕ ДО 26.10.2022 ГОДИНА. ПРАВО НА ПРИЈАВУВАЊЕ ИМААТ СТУДЕНТИТЕ

ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС

Во спортската сала “Македонски Херои” се одржа првиот академски час со новата генерација студенти за учебната 2022/2023 година на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Деканката на ФФОСЗ, Проф.