Прелиминарна листа на кандидати за упис на докторски студии прв уписен рок 2022/2023

  • Home
  • Македонски
  • Прелиминарна листа на кандидати за упис на докторски студии прв уписен рок 2022/2023


Почитувани студенти,

Во прилог е прелиминарната листа, кандидати за упис на докторски студии – прв уписен рок 2022/2023 година.

Преземи документ