2022 септември 15

Доделување на индекси за сите запишани студенти за учебната 2022/2023

Почитувани студенти, На ден 03.10.2022 година, во 11:00 часот, ќе се доделуваат индексите на сите примени студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, за учебната 2022/2023 година.  Доделувањето ќе се одржи во големата сала “Македонски Херои”.

Уписи за трет циклус на студии

Почитувани студенти, Електронското пријавување за трет циклус на студии ќе биде од 19.09.2022 до 07.10.2022. Уписите ќе бидат од 26.10.2022 до 04.11.2022.

Прв уписен рок за втор циклус на студии

Почитувани студенти, Електронското пријавување за втор циклус на студии ќе биде од 19.09.2022 до 27.09.2022. Задолжително во апликацијата одберете Постдипломски студии. Уписите ќе бидат на 03.10.2022 и  04.10.2022.