Прв уписен рок за втор циклус на студииПочитувани студенти,

Електронското пријавување за втор циклус на студии ќе биде од 19.09.2022 до 27.09.2022. Задолжително во апликацијата одберете Постдипломски студии.

Уписите ќе бидат на 03.10.2022 и  04.10.2022.