РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА СТУДИСКАТА 2022/2023 ГОДИНА

Почитувани студенти, Во прилог е распоредот за предавања и вежби за студиската 2022/2023 година. КЛИКНЕТЕ ЗА ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ РАСПОРЕДОТ ВО PDF ФОРМАТ