РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА СТУДИСКАТА 2022/2023 ГОДИНА

  • Home
  • Македонски
  • РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА СТУДИСКАТА 2022/2023 ГОДИНА


Почитувани студенти,

Во прилог е распоредот за предавања и вежби за студиската 2022/2023 година.

КЛИКНЕТЕ ЗА ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ РАСПОРЕДОТ ВО PDF ФОРМАТ