2022 септември 19

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАПИШУВАЊЕ НА СЕМЕСТАР И ПРЕДМЕТИ ВО IKNOW

Почитувани студенти, Би сакале да ве потсетиме дека сите студенти имаат обврска да го запишат електронски новиот семестар и да ги внесат предметите за да избегнат казна за закаснето запишување. Доколку имате потешкотии, на следниот линк може да најдете упатство како тоа лесно може да се направи: https://ffosz.ukim.edu.mk/wp-content/uploads/2020/10/iknow-upatstvo_studenti.pdf Доколку сте студенти – бруцоши кои прв

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО СКИЈАЊЕ ОДРЖАН НА 31.8.2022

Резултати од испитот по Скијање 1 и 2, одржан на 31.08.2022 година. Положиле: 1. 6577 2. 6223 3. 6587 4. 5896 5. 6961 6. 6910 7. 6469   Предметен професор, Проф Д-р Небојша Марковски