ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАПИШУВАЊЕ НА СЕМЕСТАР И ПРЕДМЕТИ ВО IKNOW

  • Home
  • Македонски
  • ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗАПИШУВАЊЕ НА СЕМЕСТАР И ПРЕДМЕТИ ВО IKNOW


Почитувани студенти,

Би сакале да ве потсетиме дека сите студенти имаат обврска да го запишат електронски новиот семестар и да ги внесат предметите за да избегнат казна за закаснето запишување. Доколку имате потешкотии, на следниот линк може да најдете упатство како тоа лесно може да се направи:

https://ffosz.ukim.edu.mk/wp-content/uploads/2020/10/iknow-upatstvo_studenti.pdf

Доколку сте студенти – бруцоши кои прв пат се запишаа во новата учебна 2022/2023 година, ќе има за вас дополнително соопштение кога може да го запишете семестарот бидејќи профилите за iKnow ви се во процес на изработка.