Трет уписен рок за прв циклус 2022/23Почитувани идни студенти,

На 28.09.2022 ќе биде овозможена регистрација на онлајн сервисот https://www.upisi.ukim.mk/ за Трет уписен рок за прв циклус.
Ве потсетуваме дека е задолжително да се донесат оригиналните документи со физичко присуство во просториите на студентската служба на факултетот. Аплицирање на онлајн сервисот www.upisi.ukim.mk е задолжително, но потребно е и физички да се донесат документите (во оригинална форма).

Терминот за предавање на документите е 28.09.2022 година до 15:00.

За дополнителни информации кои документи ви се потребни, следете го овој линк: https://ffosz.ukim.edu.mk/nasoki-za-upis-na-iknow-prv-ciklus-2022/