Резултати од испитот по Педагогија одржан на 06.09.2022Положени студенти од испитот по Педагогија одржан на 06.09.2022 :

Број на индекс Оценка
6723 10
6632 9
6582 6
6818 6
6728 6

Студентите за оценка може да дојдат на 22.09.22 ( Среда) во 10:30 часот, на Филозофски факултет кај Проф. д-р. Лена Дамовски.