2021 јуни

Резултати од испитот по Педагогија одржан на 16.06.2021

Ред. Бр. Број на индекс Оценка 1. 6538 10 2. 6647 7 3. 6675 7 4. 6615 6 5. 6672 6 6. 6602 6

Резултати од испитот Функционална анатомија одржан на 14.06.2021

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ФУНКЦИОНАЛНА АНАТОМИЈА ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ФФОСЗ, ОДРЖАН НА 14.06.2021 ГОДИНА   БРОЈ НА ИНДЕКС КОЛ. 1 КОЛ. 2 6729   27 6781   27 6838   27 6818   27 6787   27 5699   27 3217 27 – 6739 27 – 6790 27 – 6749 – 27 6776 – 27 6738

Фондација ЛЕОРОН доделува – СТИПЕНДИИ ЗА ПОДРШКА НА СТУДЕНТИ ОД СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА И РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ

Почитувани, Би сакале да ве известиме дека Фондацијата Леорон отвори конкурс за доделување на стипендии, на студенти запишани на државните универзитети во РСМ, кои што се од социјално загрозени семејства и ранливи категории. Формуларот за апликација може да го погледнете тука.  

Резултати од теоретски дел – втор колоквиум – кошарка

СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ТЕОРЕТСКИОТ ДЕЛ ОД ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ КОШАРКА 6220 6196 6238 6227 6194 6847 6192 6226 6345 6190 6369 6195

Резултати од испитите Баскет 3 на 3 и Мини баскет

СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ МИНИ – БАСКЕТ 1. 6272 2. 6771 3. 6105 4. 5995 5. 6809 6. 6257 7. 6726 8. 6723 9. 6790 10. 6369 11. 6844 12. 6742 13. 6796 СТУДЕНТИТИТЕ КОЈ ГО ПОЛОЖИЛЕ ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ МИНИ – БАСКЕТ, ТРЕБА ДА ГИ ДОСТАВАТ СВОЈТЕ ИНДЕКСИ НА

ЛЕТНО ЛОГОРУВАЊЕ 2021 ГОДИНА

Почитувани студенти, Со задоволство ви ја доставуваме следната информација за летно логорување за потребите на студентите при Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Цена на аранжманот изнесува 10.000,00 денари. Во цената се вклучени: Сместување во кампот Љубаништа во Охрид на база 6 полни пансиони (ноќевање, појадок, ручек и вечера), 7 дена,во периодот: 21.06 –

Отворен ден на ФФОСЗ – Јуни 2021 – УПИСИ Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, На 1-ви Јуни 2021 беше одржан Отворен ден на ФФОСЗ - за сите заинтересирани студенти на факултетот - преку онлајн платформата Zoom. На видеото погоре, може да дознаете повеќе информации за организацијата и функционирањето на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, како и