Отворен ден на ФФОСЗ – Јуни 2021 – УПИСИПочитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје,

На 1-ви Јуни 2021 беше одржан Отворен ден на ФФОСЗ – за сите заинтересирани студенти на факултетот – преку онлајн платформата Zoom.

На видеото погоре, може да дознаете повеќе информации за организацијата и функционирањето на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, како и корисни информации за престојните уписи:

  • Студиски програми кои се актуелни
  • Краток преглед на предметите во студиските програми
  • Како да аплицирате за упис на факултетот
  • Рокови за упис
  • и други интересни информации

 

Дополнително, за да ги видите објавените конкурси, следете го овој линк од соопштенијата на оваа веб страна: https://ffosz.ukim.edu.mk/konkurs-za-upis-2021-2022-za-i-ii-i-iii-ciklus-studii/

Ви благодариме за интересот за упис на нашиот факултет и ви посакуваме среќни престојни уписи за 2021/2022 година!