ЛЕТНО ЛОГОРУВАЊЕ 2021 ГОДИНАПочитувани студенти,
Со задоволство ви ја доставуваме следната информација за летно логорување за потребите на студентите при Факултетот за физичко образование, спорт и здравје.

Цена на аранжманот изнесува 10.000,00 денари.

Во цената се вклучени:

Сместување во кампот Љубаништа во Охрид на база 6 полни пансиони (ноќевање, појадок, ручек и вечера), 7 дена,во периодот: 21.06 – 27.06.2021
– Сместувањето ќе биде во шатори (еден или двајца студенти во шатор по избор);
– Обезбедено медицинско лице за време на престојот;
– Вклучено патничко осигурување;
Сместување во Хотелот Солферино – во Струга на база 6 полни пансиони (ноќевање, појадок, ручек и вечера) во периодот: 18.06 – 24.06.2021
Сместувањето ќе биде во Двокреветни соби;
Обезбедено медицинско лице за време на престојот;
– Вклучено патничко осигурување;
– Професионален туристички пратител од страна на агенцијата.
– Студентите се должни да се јават во Хотелот Солферино на ден 18.06.2021 година најдоцна до 11 часот, односно во кампот Љубаништа на ден 21.06.2021 година најдоцна до 11 часот.

Уплатите се вршат на сметка:

ЕНЏОЈ БАЛКАНС ДОО СКОПЈЕ
СМЕТКА БР: 380-177708000196
ПРО-КРЕДИТ БАНКА АД СКОПЈЕ

Локација на агенцијата: