ЛЕТНО ЛОГОРУВАЊЕ 2021 ГОДИНА

Почитувани студенти, Со задоволство ви ја доставуваме следната информација за летно логорување за потребите на студентите при Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Цена на аранжманот изнесува 10.000,00 денари. Во цената се вклучени: Сместување во кампот Љубаништа во Охрид на база 6 полни пансиони (ноќевање, појадок, ручек и вечера), 7 дена,во периодот: 21.06 –