2021 мај

Конкурс за упис 2021/2022 за I, II и III циклус студии Почитувани идни студенти на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје, Со кликнување на некои од линковите подолу можете да ги преземете документите - конкурсите кои се однесуваат на престојните уписи за 2021/2022 година за сите три циклуси на студии. Сите конкурси се објавени и на веб страната на УКИМ. Потребните документи, како и информации
Термини за втора (јунска) испитна сесија – 2021г.

Пријавување на испити е овозможено до 03.06.2021   ТЕРМИНИ ЗА  ВТОРА (ЈУНСКА)  ИСПИТНА  СЕСИЈА – 2021 ГОДИНА ПРВА ГОДИНА ТЕРМИНИ МЕСТО Историја на физичката култура  03.06.2021 ВО 10 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР Кинезиолошка антропологија 15.06.2021 ВО 9 ЧАСОТ АМФИТЕАТАР Пливање со ватерполо 31.05.2021 ВО 10 ЧАСОТ БАЗЕН КАРПОШ Антропомоторика  09.06.2021 ВО 9 ЧАСОТ КОМБИНИРАНО Спортска гимнастика  07.06.11

ДИНАМИКА НА АКТИВНОСТИ ЗА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ЗА 2020/2021г.

НАСТАВАТА ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР (ПАРЕН) ЗАПОЧНУВА НА 102.2021 ГОДИНА КОМБИНИРАНО (ON – LINE И ВО АМФИТЕАТАР И САЛА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ) ПРИЈАВИТЕ ОД РЕАЛИЗИРАНАТА ПРВА ИСПИТНА СЕСИЈА (ЈАНУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА )ТРЕБА ДА СЕ ПРЕДАДАТ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ   ПРАШАЊА НАЈДОЦНА ДО 28.02.2021 ГОДИНА УПИСОТ НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР З A УЧЕБНАТА 2020 /2021 ГОДИНА ЌЕ

Резултати од одржаниот испит во казнената сесија, 20. Април 2021г.

ПОЛОЖИЛЕ: Скијање 1 5896 3238 Скијање 2 5997 6058 Фудбал 6851 Предметен настравник: Проф. Д-р Небојша Марковски